O brendu

Tko je BBENKUS

U želji da unesem umjetnost u svakodnevni život svoj brend osnovala sam 1999. god u Varaždinu. Slikanje na svili jedna je od najtežih slikarskih tehnika i kao takva bila mi je izazov u stvaranju malih nosivih umjetničkih djela. Oslikavanjem marama i šalova težila sam ideji da spojim umjetnost i modu u funkcionalni predmet kao raritet na tržištu. Godine iskustva učinile su me ekspertom u ovom zahtjevnom stvaralaštvu, ali postale i neiscrpno polje kreativnosti u službi likovne umjetnosti.
U progresivnom stvaralaštvu, svili sam pridodala dragi kamen u jedinstvenom projektu Silk&Stone.

Danas u sunčanom Splitu s timom akademskih slikara i renomiranih draguljara svakodnevno dajemo najbolje od sebe izrađujući unikatne komade drevnim tehnikama slikanja na svili i izrade nakita od dragog kamena kao ekskluzivnu ponudu na ovim područjima.

Moja obožavana galerija BBENKUS nalazi se u ostacima crkve sv.Mihovila na obali mora (in ripa maris), u polukružnoj gotičkoj apsidi uklesanoj u zapadni zid Dioklecijanove palače. Tako sam samom centru grada stvorila prepoznatljiv koncept ponude kroz imiđ Silk, Wine i Diamonds.
Oslikane marame odavdje odlaze na sve strane svijeta čime uspjevam u težnji da svijetu ponudim estetski, tehnički i funkcionalno besprijekorni proizvod kao svevremenski pečat elegancije i stila.
Svojom kupovinom iz moje male djelatnosti BBENKUS podržavate jedan veliki san i odnosite sa sobom moju priču o umjetnosti, ustrajnosti, ljepoti, dosljednosti i beskrajnoj ljubavi…

Shopping Cart (0)

Košarica

We love to believe in love!

Pokreni video