Uvjeti i Odredbe

Ovi uvijeti kupovine reguliraju odnos između Vas kao kupca i nas (Put Svile, Blaženka Benkus) kao pružatelja usluge.
Kupci mogu biti pravne i fizilke osobe iz Hrvatske ili iz drugih država.
Prodavač se obvezuje voditi poslove u skladu sa zakonima važećima na teritoriju Republike Hrvatske i EU.
Prodavač se obvezuje štititi podatke o kupcima te ih koristiti samo za izvršenje narudžbe.
Prodavač se obvezuje poslati naručene proizvode na vrijeme u skladu s uvijetima dostave. U slučajevima kada dostava traženih proizvoda nije moguća, cjelokupni plaćeni iznos ćemo Vam refundirati u roku od 14 dana.

Kupac je odgovoran za točnost i cjelovitost podataka koje je naveo kroz proces narudžbe

Mi nismo odgovorni za krivo naručene proizvode. Kupac ima pravo vratiti proizvode bez navođenja razloga u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda, Kupac je obvezan zaštititi osporene proizvode i vratiti ih u njihovom izvornom i ne promjenjenom stanju. Put Svile šalje sve pošiljke u potpunom stanju i u odgovarajućoj ambalaži te ne može biti odgovoran za štetu koja je mogla nastati tijekom transporta. Predlažemo da po primitku pregledate pošiljku te ukoliko je došlo do oštećenja, bez odgode prijavite nedostate dostavljaču. Za više informacija posjetite stranice Pošte

Sva komunikacija vezana uz priogovore u vezi narudžbi treba se obaviti putem pošte na adresu Put Svile Zadarska ul. 3 , 21000 Split, ili putem e-maila info@putsvile.hr

Cijene proizvoda izlistanih u webshopu su u kunama

Sve slike i ostali sadržaj prikazan na stranici su zaštićeni i Put Svile zadržava isključivo pravo na korištenje svih sadržaja.
Svaki pokušaj iliegalnih aktivnosti prema sustavu, kao i falsificiranja informacija biti će prosljeđeni relevantnim institucijama.
Korištenjem ovog web-shopa pristajete na navedene Uvijete korištenja, te na primjenjive zakone RH i EU.
Zadržavamo pravo izmjene Uvijeta u bilo koje vrijeme bez najave

Shopping Cart (0)

Košarica

We love to believe in love!

Pokreni video